fbpx
Ilma Karahmet
Bookings:

info@ilmakarahmet.com

+387 62 453 020
Ilma Karahmet/Jacques Houdek & Ilma Karahmet

Jacques Houdek & Ilma Karahmet

Detalji

Vrijeme: 29 Marta, 2019 19:30
Website: #
Kategorija: Nastupi

O nastupu


JACQUES HOUDEK hrvatski je glazbenik ekskluzivna statusa, jedna od najvećih pop zvijezda i neosporni vokalni autoritet! Besprijekoran vokal, suverenost u izvedbi i originalnost u scenskoj pojavi krase umjetnika bogate i zavidne karijere čiji je nadimak s pravom Gospodin Glas! Eurovizijska zvijezda i miljenik publike svih generacija; jedan i jedini, neponovljivi – JACQUES HOUDEK!

ILMA KARAHMET je mlada bosanskohercegovačka pjevačica pop muzike, koja je od malih nogu počela da nastupa na ozbiljnim muzičkim manifestacijama kako u Bosni, tako i u svijetu. Oduvijek je imala želju da se predstavi publici u Hrvatskoj, te je okušala svoju sreću prijavom na prestižno regionalno takmičenje RTL “Zvijezde”. Ovim takmičenjem Ilma je krunisana pobjedom osvojivši prestižnu nagradu od 100.000 Kuna i postala najbolja RTL Zvijezda 2018. godine, a pjevala je pobjedničku pjesmu “The power of love”.

Trenutno je u pripremi nova pjesma koju je za Ilmu napisao njen mentor Jacques Houdek koji je bio i ostao njena velika podrška. Ilma Karahmet je mlada umjetnica koja uskoro počinje raditi i na svome prvom muzičkom albumu, a u pripremi su čak i neke njene autorske pjesme.

Pozdravna riječ: Bernd Posselt, Eurozastupnik i Kemo Sarač, pomoćnik ministrice za iseljeništvo Bosne i Hercegovine

Prati i podijeli